Endelig på nett…

Ting tar tid på landet! Er ikke bare bare å få seg internett her ute på landet, vi har derfor måtte ventet en god periode da det er søkeprosess og greier som må til. Men vi har nå fått lagt inn internett over radiosender… fint skal d være!

Huset er forøvrig snart tomt! Og vi bare MÅTTE prøve ett hull i veggen her om dagen… Så nå har vi laget ett stort hull mellom ene soverommet og gamlestuen på loftet! Og seff… alt det elektriske på loftet må tas opp igjen, men vi gråter ikke av den grunn! Det må jo tas før eller senere uansett! Og vi er jo bestemt på hvordan vi vil ha det så da blir det ingen forandring i de planene selv om mange råder oss til å forandre litt på de da, men vet jo at vi blir å angre om vi ikke gjør det som vi først tenkte! Det store spørsmålet nå er egentlig hvilken farge vi skal ha på benkeplaten… tenker litt på svart, gjerne helt svart… men er visst ikke så brukervennlig sies det, noen med erfaring? Ellers så er svart stein ett alternativ… aller helst kunne jeg vel tenkt meg betong, men får ikke mannen på tro til det…

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.