3 år!!!

21.juni var det 3 år siden vi ga hverandre vårt “ja”. Og denne fantastiske mannen fortjener en liten omtale her!

Det hadde seg jo sånn at jeg skulle ikke forelske meg igjen, frykten for å bli skuffa og såra var så absolutt til stede. Kanskje også redsel for å involvere seg igjen i noe som bare ble feil, men hva kan man gjør når en mann gjør alt det man ønsker av en mann, han sier alle de riktige tingene, oppvarter deg som du skulle vært en prinsesse, får deg til å føle en trygghet du aldri før har følt, og ikke minst når han forguder deg? Vel, for meg var det (etterhvert) ingen tvil, han var mannen i mitt liv!


Skal ikke skryte på meg at det var kjærlighet ved første blikk, men skal heller ikke lyve at ved første blikk så visste jeg at denne gutten skulle bli en viktig del av livet mitt. Men ekte kjærlighet kan man ikke stenge ute uansett hvor mye man til tider skulle ønske at man klarte!


Selv om jeg hater overraskelser, så vet Frode hvordan han skal overraske meg på en fin måte, han overrasket meg middag med forlovelse, privat fotballkamp med frieri og faktisk nesten ferdig planlagt bryllup, måtte bare skrive under papir, finne kjole og finne bukett!


Sammen med denne mannen kan jeg føle meg elsket og satt pris på for den jeg er, ikke for den andre ønsker at jeg skal være… Han lar meg være Silje, uavhengig, men også avhengig!


Takk for at du er til Frode! Det er deg og meg for alltid <3 Jeg elsker deg!
© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.