Fredag den 13.

Ja gjett at det ble fredag den 13. med alt som følger med!! Flyttebilen fikk da med seg omtrent halvparten av alt vi eier! KULT kjenner jeg! Ble litt sinne i kok den kvelden ja, hadde liksom stressa som gale for å få tømt huset så står halvparten igjen i garasjen så da må vi tilbake til uka for å hente mer… Noe som IKKE var planlagt! Dessuten er nok det siste en smule dårlig pakket grunnet mitt ekstreme sinne så tipper det blir ett stykk mann som ikke blir så veldig gla når han skal hente resten… Da skrur jeg av tlf min asså!

Over til noe langt mer hyggelig, jeg har brukt penger på noe særdeles nyttig greier i dag! En polakk til å vaske ned huset!! En strålende ide fra min mann, ikke bare hun effektiv, men du verden så nøyaktig da! Vet jeg aldri i verden ville gjort det så bra selv… Kommer litt bilder av huset å sånn senere, ligger på kamera og jeg har ikke pakket frem kabelen. Forøvrig er jeg ikke engang hjemme enda…

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.