Da er vi godseiere!!

Ja så ble det til at vi kjøpte gården, og kan nå kalle oss bonder. Neida, vi har fått fritak fra konsesjonsplikten så slipper mer dyr enn de to vi allerede har. Eller vi har lovet lillehjertet at hun skal få kaniner, så den må vi nesten stå for.

Så nå er vi tilbake i Halden for å pakke sammen for å komme oss oppover igjen så fort som mulig. Huset må skrapes og males. Tømmes. Vegger skal rives. Kjøkken må bestilles. Vegger skal settes opp. I dag brukes kjøkken og stue i 1.etasje, dette kommer vi til å flytte til loftet der utsikten er myyyyye bedre. Så der kommer vi til å ha kjøkken og stue over hele loftet, i tillegg til en matbod. I 1. etasje blir det garderoberom, soverom til lillehjerte, gjesterom og foreldresoverom, ja og i tillegg blir det bad på rundt 20kvm med vaskerom avlukke. (der det i dag er spiskammers) Kjelleren blir som den er i dag inntil videre.

Bilder kommer etterhvert som vi kommer oss opp igjen.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.