Påskeferie

Vår opprinnelige plan var jo å flytte til Nord-Norge, dro derfor oppover med godt mot og 1.flyttelass for 2 uker siden. Etter ett par dager her så var tanken ganske klar, det blir IKKE Nord-Norge på oss i denne omgang..


Bilde er lånt fra Sørheim Brygge

Vi har derfor bare hatt 2 ukers ferie her til nå, på besøk hos svigers og er vel for så vidt greit det. Man slipper tenke på verken husarbeid eller matlaging. (hjelper ikke stort å tilby seg å hjelpe engang) Forøvrig kjenner jeg at jeg savner hjem. Så på onsdag setter vi snuten sørover, først blir det en tur innom Sunnmøre før vi drar hjem å tar den endelige avgjørelsen på hvor vi blir å flytte. Jeg setter vel noen kroner på at det blir mitt barndomshjem ja… (venner meg stadig mer og mer til tanken) Har jo en del ting som må ordnes i forhold til lillehjertet når vi skal flytte så derfor må vi få klarnet tankene rimelig kjapt egentlig.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.