Feil design?

Har vært innom ett par blogger nå på kveldinga og ser at andre har problemer med hvordan man gjør ting på bloggen sin. Tenker da ikke bare på meg, men på folk generelt. Noen må enkelt og greit henge ut andre for å få oppmerksomhet på bloggen sin. Vel kanskje har jeg ett kjedelig design, jeg er ny i gamet!! Deal with it! Jeg har ikke brukt flere år på dette… enda! Kanskje er det kjedelig at mitt interiør består av mest sort og hvitt, det vil ikke si at jeg er sort/hvitt! Men strengt tatt velger jeg å bruke samme farger i min forming av bloggen som det som gjenspeiler hjemmet mitt, vel så er det vel min sak!
Min hensikt er langt fra å henge ut de som har meninger, men jeg tenker bare at jeg lærte en gang at dersom jeg ikke har noe positivt å si så var det bedre å holde kjeft! Vel så er ikke dette noe jeg har levd etter hele mitt liv, men dersom jeg vet at det jeg kan komme til å si faktisk kan såre noens følelser, vel da holder jeg kjeft!

Nå skal jeg absolutt ikke si at jeg tror dette var siktet til min blogg engang, men jeg føler at dette er noe folk bør holde seg for god til… Altså, joda vi vil alle ha lesere, MEN vil vi at det skal gå utover andre? Er vi så patetisk at vi ikke unner andre folk noe? Bare tenker høyt jeg liksom…

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.