Ny uke, nye muligheter

Da kan man endelig begynne ett nytt og bedre liv… IGJEN! Neida, har ikke tenkt å gjør de helt store utskeielsene skal du tro, men hadde planer om å få bort litt søppel fra huset. Skal flytte om ikke så altfor lenge og utsorteringen av ting har gikk resultater. Hele 10 søppelsekker har vi kommet oppi, og en del esker så tenkte at herren i huset skal få kjøre unna litt i dag såpass vi i det minste får plass til bilen min i garasjen. Ellers tenker jeg dagen går til husarbeid sånn den vanligvis gjør… Med valp i hus er der merkelig hvor mye trefliser, gummibiter og ikke minst dopapir som flyter rundt. Vi hadde faktisk gleden av at Odin kosa seg med en 12pk dopapir utover gulvet i går. Skjønner ikke hvordan han har fått fatt i den engang… Ikke alltid like gøy med valp, men…

Kommer kanskje ett innlegg senere i dag når jeg er ferdig med alt… og da med bilder! :)

One Reply to “Ny uke, nye muligheter”

  1. Elin sier:

    Hei! Takk for kommentar hos meg! Ser du etterlyser fine nettbutikkar, og eg er ikkje så veldig bevandra, men elskar hviit, http://www.hviit.no/, du kan jo sjekke ut, viss du ikkje har vore innom der før :) Ellers kan det vere lurt å sjekke litt rundt på bloggar som du likar, for mange legg ut yndlingsbutikkar på sida i bloggen sin, med link. Eg elskar å farte litt rundt i den svenske bloggverda, og har også handla på nettbutikkar der.

    Ha ei fin fin veke!
    God klem,
    Elin :)

Comments are closed.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.