Interiør på nett

Pløyer meg gjennom den ene nettbutikken etter den andre, og hva finner man? Jo stort sett kun shabby chic, veggord og skilt med klissete tekster! Når skal Norges interiørnettbutikkdamer (kjenner at det ble ett veldig langt ord som sikkert ikke finnes i noen ordbok, men…) skjønne at det finnes noen av oss som har en annen stil enn hvitt hvitt hvitt? Og ta for guds skyld ikke dette feil, hvitt er kjempefint og for de som har denne stilen gjennomført så er det fint, romantisk og alt det som det skal være… Men kjære nettbutikkeiere, det finnes andre stiler som også vil selge! Det er ikke bare blonder og blomster som selger…

Så kjære folkens, kom med forslag til norske nettbutikker som har andre stiler enn shabby chic!! Da gjør du ett stakkars hjerte veldig gla :)

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.