Her er jeg!!

Vel da har jeg også kommet så langt at jeg skal prøve meg på blogging. Jeg bobler over med kreativitet og siden jeg er litt exhibisjonistisk av meg så er jeg ikke verre på det enn at jeg ønsker å vise verden hva jeg gjør og vil nok komme noe om hvordan jeg har det hjemme også.

Bare for å advare; min stil er IKKE shabby chic. Har vel min helt egen stil, litt blanding mellom industri og minimalisme.  Og gjerne litt innslag av andre stiler også… Altså, ikke helst som andre! Jeg er veldig gla i stål, grått, rødt og sort noe som gjenspeiler seg i interiøret.

Siden min lille søte klarte miste kamera i flisgulvet her om dagen så kommer det ingen bilder herfra helt enda, kommer etterhvert.

Kjenner at dette badet fra  http://homes-interior.com/ lett kunne vært mitt. Helt rått!

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.